Oh wauw, ik ben zo blij. Ik ben eindelijk bezig met mijn fotoboek. Wat is dit leuk om te doen zeg! Het wordt een boek met foto’s maar ook teksten/verhalen van mij. En wel over de periode van de laatste tien jaar waar ik en mijn kinderen veel heb meegemaakt.
Hoe mooi is het om aan een boek te werken dat recht doet aan mijn levenservaring en talent, mijn ontwikkeling bevordert, maar ook andere mensen verder helpt. Dat is wat ik het liefste doe. Mijn boek helpt mensen uitdrukking te geven aan hun innerlijke wereld. Daarmee kan het een bijdrage leveren aan de verwerking van ervaringen die zij hebben gehad. Het kan gebruikt worden door individuen maar ook ingezet worden door therapeuten, coaches of andere hulpverleners. Mijn doel is over een jaar een fotoboek te hebben ontwikkeld waarmee individuen en professionals taal kunnen geven aan hun emoties.

Natuurlijk heb ik daar een goede schrijfster voor nodig. Gelukkig heb ik die gevonden; Rianke Lubberding. Elke week gaan we weer om tafel om tekst en beeld optimaal te maken.
Verder heb ik ook al de eerste contacten gelegd met de uitgever en een aanvraag liggen bij een cultuurfonds. Geweldig toch. Ik ga jullie op de hoogte houden van het hele proces! Dus blijven lezen!!!!! Er komt meer.